040 551 2182
ahti.mustapuro@etc.fi
Pisteenkaari 4
03100
NUMMELA

Insinööritoimisto Nummelassa ja Rovaniemellä

Laadukasta LVIA-suunnittelua ja -konsultointia

Insinööritoimisto ETC Oy tarjoaa asiantuntevaa LVIA-suunnittelu- ja konsultointipalvelua. Laadimme toimivat ja yksilölliset suunnitelmat yli 20 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Vihdin Nummelassa ja Rovaniemellä.

Uudisrakennusten ja saneerauskohteiden suunnittelu

Autamme asiakkaitamme kaikissa rakennusprojektiin liittyvässä suunnittelussa. LVIA-suunnittelu- ja konsultointipalvelumme kattavat niin uudisrakennukset kuin saneerauskohteet. Olemme suunnitelleet niin pientaloja kuin teollisuuskohteitakin.

Tarjoamme kestäviä ja nykyaikaisia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja kohteen asettamiin vaatimuksiin. Kokonaisvaltainen suunnittelupalvelumme sisältää kaikki tarvittavat vaiheet, joita tarvitset laadukkaaseen rakentamiseen.

Yksilöllistä ja taloudellista suunnittelupalvelua

Laadimme LVIA-suunnitelmat yksilöllisesti ja sovitussa aikataulussa. Meiltä löytyy erikoisaamista, jota tarvitaan oikein toteutettujen ja taloudellisten suunnitelmien tekemiseen. Haluamme tuottaa suunnitelmia, jotka tilaajan on sekä taloudellista toteuttaa että ylläpitää.

Monipuolista palvelua pitkällä kokemuksella

Yrityksemme on toiminut alalla jo vuodesta 1995 alkaen. Vahvuuksiamme ovat vuosikymmenien kokemus, vahva talotekniikan tuntemus sekä ajanmukainen osaaminen, jota kehitämme jatkuvasti.

Laajaan asiakaskuntaamme kuuluvat valtio, kunnat ja yksityisasiakkaat aina omakotitalojen rakentajista tehdas- ja tuotantolaitoksien rakennuttajiin asti. Tutustu referensseihimme!

Kun tarvitset asiantuntijan apua LVIA-suunnittelutöissä, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Meiltä saat asiantuntijan apua kaikissa tarvitsemissasi LVIA-suunnittelutöissä. Soita tai lähetä viesti!